• Bosrijke omgeving
  • Vele faciliteiten op loopafstand
  • Gelegen in het gezellige Brabant

Camping in het bos

Altijd al eens op een camping in de buurt van het bos willen kamperen? Bij Costa Kabrita is dit mogelijk! Onze camping is gelegen aan het bos, wat zorgt voor een prachtige, rustgevende omgeving. U heeft de keuze uit meer dan 40 plaatsen voor uw caravan of tent. Genoeg avontuur voor het hele gezin!

Costa Kabrita is de perfecte camping in de buurt van het bos

De ligging van onze camping brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo blokkeert het bos de geluiden uit de omgeving. Ook geeft de locatie de beleving dat u midden in het bos aan het kamperen bent. Heerlijk om te ontspannen samen met familie. Voor kinderen zijn er bij ons naast het bos ook diverse faciliteiten om te spelen. Zo vindt u bij ons:

  • Trampoline
  • Airtrampo
  • Kabelbaan

Prachtige wandeltochten door ons bos

Maak profijt van een camping in de buurt van het bos. Uw kinderen mogen onbezonnen hun gang gaan. Een fiets huren behoort ook tot de mogelijkheden van onze camping. Een fijne manier om de prachtige omgeving te bekijken.

Reserveer uw plaats op een unieke camping

Costa Kabrita is naast een camping een geitenbedrijf. Er zijn bij ons ondertussen 450 melkgeiten en de rest zijn het lammeren. Deze combinatie maakt onze camping een originele plek om te verblijven. Wilt u dit wel eens van dichtbij zien? Reserveer dan direct uw plek via 016 46 42 395.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Laatste nieuws

Costa Kabrita op RTL4
april 2018

Nieuwe wijnvaten te huur
januari 2017

Veel vernieuwde speeltoestellen
januari 2017

Neem contact op

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws