• Bosrijke omgeving
  • Vele faciliteiten op loopafstand
  • Gelegen in het gezellige Brabant

Camping Roosendaal

Maak kennis met een heerlijke camping in de omgeving van Roosendaal, Costa Kabrita. Op onze camping in Huijbergen zijn meer dan 40 ruime en rustige plaatsen beschikbaar. Door onze unieke combinatie zijn wij een fijne camping om te verblijven. We zijn naast een camping namelijk ook een geitenboerderij. Een leuke en originele plek om met het gezin te ontspannen!

Costa Kabrita: een camping in de prachtige omgeving van Roosendaal

Wilt u met uw gezin of familie een paar dagen weg, maar weet u niet waarheen? Dan is onze camping perfect voor u. Naast plaats voor meer dan 40 caravans en tenten, zijn er ook appartementen en wijnvaten waarin u kunt overnachten. Met name de vaten zorgen voor een unieke beleving. Ze zijn voorzien van alle gemakken zoals een groot bed, tafel en banken. Deze banken zijn ook om te bouwen naar twee extra bedden.

Kamperen met de hele familie op een boerderij

Costa Kabrita is een SVR-camping in de buurt van Roosendaal. Dit houdt in dat er, naast onze gasten, ook meer dan 500 geiten bij ons verblijven. Een paar knuffelgeiten en een alpaca lopen in een weitje op de camping.  Ideaal voor kinderen om met dieren om te leren gaan. Naast de dieren hebben we ook een hoop speelgelegenheid voor kinderen.

Boek uw vakantie of weekendje weg direct

Verblijf op onze camping of in een van de wijnvaten op ons terrein in de buurt van Roosendaal. Mocht u vragen hebben of willen reserveren, dan bereikt u ons via 016 46 42 395. De camping vindt u aan de Weg naar Wouw 1 in Huijbergen, nabij Roosendaal.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Laatste nieuws

Costa Kabrita op RTL4
april 2018

Nieuwe wijnvaten te huur
januari 2017

Veel vernieuwde speeltoestellen
januari 2017

Neem contact op

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws