• Bosrijke omgeving
  • Vele faciliteiten op loopafstand
  • Gelegen in het gezellige Brabant

Boerencamping Brabant

Op zoek naar een originele boerencamping in Brabant? Bij Costa Kabrita in Huijbergen bent u op een camping én geitenbedrijf. Wij zijn het hele jaar voor u geopend dus kom snel langs! In onze omgeving vindt u mooie fiets- en wandelroutes om te verkennen.

Kom heerlijk tot rust op een boerencamping Costa Kabrita in Brabant

Bij Costa Kabrita voorzien wij u graag van alle gemakken tijdens uw verblijf! Onze camping is een plek waar u helemaal tot rust komt alleen of met uw gezin. Op onze boerencamping in Brabant vindt u diverse faciliteiten:

  • Zes warme douches
  • Pinautomaat
  • Wasmachine en droger
  • Afwasmachine

Laat u omringen door prachtige dieren

Sinds 1990 is onze boeren camping in Brabant lid van Stichting Vrije Recreatie. Dit houdt in dat u komt kamperen bij een boer. In 1990 was er plek voor 10 caravans. Naast koeien kregen we er toen ook geiten bij. In 2000 hebben besloten we enkel nog geiten te houden. Sindsdien zijn we uitgebreid naar 40 plaatsen voor caravans. Daarnaast zijn de dieren heel vriendelijk en is het een leuke omgeving voor u en uw gezin.

Reserveer direct de beste plaats

Costa Kabrita is een heerlijke boerencamping in Brabant. U komt hier als u op zoek bent naar een mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Op de camping is genoeg vermaak voor kinderen zoals trampolines, kabelbanen en een tafeltennis. Alles om u van alle gemakken te voorzien. Het is verstandig om voor uw komst te reserveren via 016 46 42 395.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Laatste nieuws

Costa Kabrita op RTL4
april 2018

Nieuwe wijnvaten te huur
januari 2017

Veel vernieuwde speeltoestellen
januari 2017

Neem contact op

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws