• Bosrijke omgeving
  • Vele faciliteiten op loopafstand
  • Gelegen in het gezellige Brabant

Natuurcamping Brabant

Voor een prachtige natuurcamping in Brabant komt u naar Costa Kabrita. Omringd door natuur en bossen zorgt onze camping voor een idyllische, rustgevende sfeer. Wij zijn een SVR-camping wat inhoudt dat u komt kamperen bij de boer. Een unieke en leerzame ervaring voor de hele familie.

Mooie natuurcamping voor het hele gezin in Brabant

Na jaren koeien te hebben gehad, hebben we uiteindelijk de overstap gemaakt naar het houden van geiten. Deze worden dagelijks gemolken. Daarnaast is Costa Kabrita gelegen in een prachtig stuk natuur. We hebben het geluk dat we hierbij ook een stuk bos bezitten. Perfect voor kinderen om de hele dag in te spelen. In de omgeving vindt u daarnaast een hoop fiets- en wandelroutes voor het hele gezin. Verblijven op een natuurcamping in Brabant was niet eerder zo rustgevend.

Handige faciliteiten en voorzieningen

Naast een mooie camping, is het ook fijn als u gebruik kunt maken van diverse voorzieningen. Zo maakt u gebruik van warme douches, afwasplaatsen en gratis WiFi. Wilt u liever in een appartement of stacaravan slapen? Ook dit is mogelijk bij Costa Kabrita. U heeft hierbij de keuze uit twee ruimtes, beschikbaar voor vier tot zes personen.

Uw staanplaats in de prachtige natuur

Als u op zoek bent naar een natuurcamping in Brabant, dan komt u naar Costa Kabrita in Huijbergen. Niet alleen eindeloos plezier voor uw kinderen, maar ook voor u een heerlijke omgeving. Wacht dus niet langer en boek uw ruime en rustige plek via 016 46 42 395.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Laatste nieuws

Costa Kabrita op RTL4
april 2018

Nieuwe wijnvaten te huur
januari 2017

Veel vernieuwde speeltoestellen
januari 2017

Neem contact op

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws