Camping Brabant - Costa Kabrita

Campingregels


Het is ter wille van de leefbaarheid op onze camping noodzakelijk om een campingreglement te hebben. We leven namelijk met meerdere mensen tijdelijk samen en is het dus nodig dat een ieder zich aan het reglement houdt. Door uw aanwezigheid op onze camping verklaart u zich akkoord met de volgende regels:


BOERDERIJ
Het is niet toegestaan de bedrijfsterreinen zonder toestemming te betreden. (schuren, stallen, loodsen, voederkuilen, e.d.) Dit i.v.m. ongevallen.


EXCURSIERUIMTE
De excursieruimte boven de melkstal, hier kunt u naar de geiten en het melken kijken, kinderen onder begeleiding, open 's avonds tussen 18.00- 20.00 uur.


KIPPEN EN EENDEN
Naast de camping lopen een aantal scharrelkippen en sier-eenden. Deze lusten graag brood, sla en koolblad. Ze zijn u dankbaar als u dit niet in de vuilnisbak gooit maar dit aan de kippen en eenden geeft.


OVERIGE DIEREN
De koeien, geiten en de hond krijgen van ons te eten. Het is niet toegestaan om deze dieren te voederen, anders worden ze snel ziek, ze krijgen echt voldoende.


HUISVUIL
Alle afval dient gescheiden te worden in de bakken. We zijn allen gebaat bij een gezond milieu. Alle afval moet op de camping geproduceerd zijn.

 • Papier: in bak met blauwe deksel
 • Volle vuilniszakken: zelf in de grote ronde container doen
 • Grof afval: Is niet toegestaan, u dient dit mee naar huis nemen, zoals stoelen, tenten, enz.
 • Glas: in de blauwe glascontainer
 • GFT-afval, grasmaaisel: in kleine groene container

ZWERFAFVAL
Ruim uw en andermans zwerfafval op tijdens het wandelen. Neem een gratis zakje uit de Depo- Clean mee en leen een opraapstok, gooi na afloop u zakje in de vuilnisbak.


AFVALWATER
Bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van tenten en caravans, dit trekt vliegen aan. Loos afvalwater in chemisch toilet.


TOILETEMMERS
Leeg maken in het chemisch toilet. Gebruik liefst geen chemische middelen. Tips: Natuurlijke zeep, groene zeep en alle wc-eend zijn het minst schadelijk voor de natuur.


TOILETTEN
Deze gebruiken we samen en we moeten ze dus ook samen schoon houden. Wees na elk verblijf trots op een schoon toilet! Maandverband ed., in de bakjes doen. Nieuwe invalide-/gezinsdouche aanwezig, gebruik alleen voor die doelgroep (mindervalide en gezinnen met kinderen).


CAMPERS
Er is een uitstortplaats, vooraan bij de kippenren/ onder notenboom, voor uw vieze water en u kunt daar ook water tappen. Toiletten legen in chemisch toilet.


WASMACHINE + DROGER
De campingwasmachine en droger mag u gebruiken, u kunt muntjes en waspoeder kopen bij ons voor € 3,00 per wasbeurt / € 3,00 per droogbeurt. Muntje er pas in doen als het lampje uit is.


AFWASMACHINE
Deze is gratis, werkt met een knop en doet er 5 minuten over. Bij storing onderin het keukenkastje de stekker er even uittrekken en terug erin doen (reset)


AED, EHBO
De AED, EHBO koffer en pleisterautomaat hangen onder de overkapping bij de serre van de receptie. Na gebruik terugbrengen en doorgeven wat u gebruikt heeft.


KOELKAST/ KEUKEN
De koelkast is voor gezamenlijk gebruik. Zorg dat uw naam op uw artikelen staat. Ook op de koelelementen. Bij gebruik van oven of kookplaat, na gebruik zelf schoonmaken zodat deze ook netjes is voor de volgende gebruiker.


HUISDIEREN
Deze zijn welkom op onze camping, maar ze moeten wel aan de lijn worden gehouden. Uitlaten buiten het terrein en niet in het bos van de camping. Paaltje bij de toiletten is om u hond aan vast te zetten als u naar toilet gaat of afwast. We hebben ook een depo-dog geplaats: dus ruim hondenpoep zelf op, dan heeft een ander er geen last van. Dus GEEN uitwerpselen op de camping en in het campingbos.


AUTO'S PARKEREN
De auto's dienen vooraan op het terrein te worden geparkeerd, alleen voor in- en uitladen kunt u eventjes op het terrein rijden. Gelieve na doorrijden de slagboom te sluiten. Dit is voor de rust op de camping en voor het behoud van het terrein. Voor lang parkeren (niet elke dag 10x eruit) is er ook een parking bij het geitenweitje. Elektrische auto's, oplaadpunt op de boerderij.


BUSSEN
Alleen bussen mogen parkeren op de busplekken (zie bordjes).


VERKEER
De maximale snelheid op het terrein is 5 km per uur of wel stapvoets (u kunt een voetganger dus niet inhalen). Let op de spelende kinderen !!


GASTEN
Mag u natuurlijk ontvangen, maar ze moeten wel de campingregels in acht nemen. De tarieven voor kort bezoek (3 uur) = € 0.50 per persoon, voor lang bezoek € 1.50 per persoon en voor de auto = € 0,50.


ONDERVERHUUR
Van tent of caravan of het beschikbaar stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met ons. Overnachtende bezoekers betalen € 9,00 per nacht (kinderen van 1-12 € 7,00) en evt. auto, hond en tent.


VERKOOP CARAVAN
Uw caravan mag niet worden doorverkocht met behoud van seizoensplaats.


RUSTTIJD
Geldt op onze camping tussen 23.00 uur en 7.00 uur. (gemeente-eis) Voorkom lawaai. Besef dat radio en tv in een rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Zorg ervoor dat niemand last heeft van u.


KAMPVUUR
Door de bosrijke omgeving is een kampvuur niet toegestaan. (gemeente-eis). Te huur: leuke vuurtafels (statafel /salontafel), vr-ma € 70,00, ma-vr € 50,00, week € 100,00. (Eigen gasfles nodig).


BOSPLEKKEN
Hier is barbecueën niet toegestaan, ook voorzichtig omgaan met roken, vuur, koken, enz. Gooi nooit een brandende sigaret of lucifer weg.


BRANDWEERADVIES
Zorg ervoor dat uw gasslangen op tijd nagekeken en vervangen worden. Voorkom lekkages. Hiervoor bent uzelf verantwoordelijk.


BOS 
Het bos achter de camping is ons eigendom. U kunt hierin wandelen of spelen. Tot het prikkeldraad is ons eigendom, achter de draad is weer privé eigendom van andere mensen. Graag jonge aanplant laten staan, niet afzagen. Geen honden uitlaten in het bos van de camping !!


GRATIS TIJDSCHRIFTEN EN BOEKEN LEZEN
Download de Wait app, nu gratis en krijg toegang tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Scan om te downloaden op iOS of Android.


HUTTEN BOUWEN
Samen hutten bouwen met elkaar. 1,5 uur opbouwen, 1,5 uur spelen, 0,5 uur afbreken, prijs is € 12,50 per kind (min 8 kinderen).


SPEELTOESTELLEN
Het gebruik van de speeltoestellen dient op verantwoorde wijze plaats te vinden en is geheel voor eigen risico. Ouders en verzorgers let goed zelf op u kinderen! De speeltoestellen bij de geiten wei zijn bedoeld voor kinderen tot 10 jaar. In het bos zijn de speeltoestellen bedoeld voor de grotere kinderen. Skelters en fietsjes mogen alleen op het campingterrein gebruikt worden en niet daarbuiten. ook graag alles in de avond terug zetten op de skelterplaats. Trampoline: maximaal 2 personen tegelijk, max. 90 kilo. Airtrampoline niet gebruiken als deze nat is, gevaarlijk met uitglijden. De gebruiker kan wanneer hij/zij de speeltoestellen niet juist gebruikt, aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.


JEU DE BOULES BAAN
Gebruik deze zorgvuldig, 1 setje Jeu de Boules ballen liggen in een keukenkastje.


SNOEIEN
In de wintermaanden word er door ons gesnoeid, het is niet toegestaan om in eigen beheer beplanting te verwijderen.


EIGEN SANITAIR
Plek 3 en 4 zijn 2 comfortplaatsen met eigen prive-sanitair op de plaats, staat u op plek 1-8 of 19-30 of de Glamping-Pod dan kunt u ook u eigen sanitair bij huren.


AANKOMSTTIJD KAMPEREN
Na 13 uur (vroege aankomst = € 10,00, kan alleen mits dit in planning past)


VERTREKTIJD KAMPEREN
Voor 12 uur (laat vertrek= € 10,00, kan alleen mits dit in planning past)


AANKOMSTTIJD ACCOMMODATIES
na 15 uur


VERTREKTIJD ACCOMMODATIES
voor 11 uur


AANSPRAKELIJKHEID
Voor vernieling, beschadiging, vermissing, e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier aanvaarden wij niet. Voor verzekering bv. van u tent of caravan tegen storm, brand, diefstal, e.d. dient uzelf zorg te dragen.


CAMERA'S
We hebben gekozen voor een camerabewakingssysteem voor het beveiligen van eigendommen. Dit geeft een veilig gevoel en zo houden wij overzicht op het terrein.


GEVONDEN VOORWERPEN
Deze dienen te worden afgeleverd bij de receptie, wij zullen ons best doen dit voorwerp weer bij de eigenaar terug te bezorgen.


SCHADE
wanneer iemand schade toedient aan eigendommen van de camping, wordt diegene aansprakelijk gesteld voor de eventuele schade.


KLACHTEN
Bij eventuele klachten kunt u altijd ons hierover aanspreken, want dan kunnen we er nog iets aan proberen te doen.


FIETSENVERHUUR
Informeer naar de prijzen; Allerlei fietsen mogelijk: tandem, ouder-kind tandem, mountainbike, e-bike, gewone fiets.


E-SCOOTER HUREN
Hele dag € 50,00 , halve dag € 37,50


DRAAGBAAR TOILET TE HUUR
€ 5,00 per nacht (toiletemmerzak € 2,00 per zak)


TARIEVEN
Van onze camping zijn gebaseerd op de SVRrichtlijnen.


STROOM
Wordt gemeten met een kWh meter, alles wat je verbruikt boven het gratis gebruik, dan betaald u € 0,40 per kWh. Snoeren, kabels dienen hoog te worden opgehangen, of goed in de bosjes worden gelegd, dit ivm grasmaaien.


AFWEZIGHEID
Bij afwezigheid dient u stroom en gasflessen af te sluiten. Dit ivm veiligheid.


BETALING/ PINNEN
U kunt online betalen, druk hiervoor op de link in u mail. Of contant betalen of Pinnen. Gelieve 1 dag voor vertrek. Wij stellen het erg op prijs dat we uw vertrek tijdig weten.


TELEFOON
Deze is beschikbaar voor dringende gevallen


WI-FI / INTERNET
Is op de camping aanwezig, code = geitenkust


CAMPING-APP

Informatie op je telefoon over camping en bezienswaardigheden:

Stap 1: Download de Camping Comfort app in de App Store of Google Play


 

Stap 2: Open de app en scan de QR-code


FACEBOOK/ INSTAGRAM

Volg Costa Kabrita op Facebook www.facebook.com/costakabrita en Instagram https://www.instagram.com/costakabrita, voor allerlei leuke berichten, dan blijft u op de hoogte, u mag natuurlijk ook altijd een recensie plaatsen.


ADRESGEGEVENS
Indien uw adres, telefoonnummer, mobiel nummer of emailadres wijzigt geef dit dan door aan de campingeigenaar. In geval van nood moeten wij u ergens kunnen bereiken.


ONDERHOUD CARAVAN
U zorgt ervoor dat de caravans goed zijn onderhouden en er representatief uitzien. Uw caravan moet schoon en zuiver zijn. Zover we erbij kunnen wordt het gras gemaaid, voor de rest moet u het zelf netjes houden. De eigenaar kan aanwijzingen geven tot het opknappen of verwijderen van zaken die het algemeen aanzien verstoren.


SEIZOEN/ VERBLIJF/WERK
De overeenkomst word aangegaan voor een periode die is overeengekomen met campingeigenaar. De overeenkomst wordt elke keer na afloop van de overeengekomen periode herzien of het verlengt kan worden. Het permanent bewonen is niet toegestaan en er mag niet ingeschreven worden bij de gemeente op de camping. Betaling dient te gebeuren in de vooraf afgesproken termijnen. Bij annulering of tussentijds beëindigen, is de volledige huurprijs van dat jaar verschuldigd. Per plaats is 1 schuurtje toegestaan.


WANORDELIJK GEDRAG
Bij personen die zich voortdurend wanordelijk gedragen en de gestelde regels negeren, kan onmiddellijk het contract verbroken worden.


ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze staan op onze website, net als deze regels. Als u op onze camping staat, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden/ regels.

 

BIJ OVERTREDING VAN DE REGELS, WANBETALING OF OVERLAST AAN ANDERE GASTEN IS DE CAMPINGEIGENAAR BEVOEGD OM U EN UW KAMPEERMIDDEL VAN HET TERREIN TE VERWIJDEREN EN HET CONTRACT PER ONMIDDELLIJK TE BEËINDIGEN. NAAST DIT REGLEMENT GELDEN OOK DE SVR-VOORWAARDEN. IN DIE GEVALLEN WAARIN DE CAMPINGREGELS NIET VOORZIEN, IS DE CAMPINGEIGENAAR GERECHTIGD TE BESLISSEN.

 


 

CALAMITEITENWIJZER

 

MEDISCHE NOODSITUATIES

 • Blijf kalm: Bel 112 onder vermelding van uw naam, de plaats(nummer) en de omvang van de noodsituatie.
 • Bel de receptie: 0164-642395, vermeld uw naam en plaatsnummer.
 • Blijf ter plekke tot deskundige hulp komt.

BRAND

 • Sluit gas en elektra af.
 • Blijf kalm: Bel 112 onder vermelding van uw naam en uw plaats(nummer).
 • Bel de receptie: 0164-642395, vermeld uw naam en plaatsnummer.
 • Waarschuw iedereen in de directe omgeving.


GASLEK

 • Meld het gaslek onmiddellijk aan de receptie: 0164-642395
 • Doof rookwaar.
 • Open indien mogelijk de ramen.
 • Sluit indien mogelijk de gastoevoer af.
 • Verlaat de betreffende ruimte en sluit deze af.
 • Waarschuw iedereen in aangrenzende ruimtes.
 • Schakel geen elektrische apparatuur in of uit (ook niet door stekkers uit stopcontacten te verwijderen).


DIEFSTAL

 • Bel de receptie: 0164-642395, vermeld uw naam en plaatsnummer.
 • Bel de Politie 0900-8844, i.v.m. evt. aangifte
 • Voorkom dat eventuele sporen die nuttig zouden kunnen zijn voor onderzoek worden verwijderd

ONTRUIMING PARK

 • Bij ontruiming van het park wordt u hiervan in kennis gesteld.
 • Blijf kalm, volg de instructies van de hulpverleners te herkennen aan de gele hesjes.
 • Volg de borden naar de nooduitgang.


OVERIGE CALAMITEITEN
Bij overige calamiteiten belt u de receptie: 0164-642395 / noodnummer: 06-51620539 of 06-23821245. Costa Kabrita, Weg naar Wouw 1, 4635 RE Huijbergen

 


 

BELANGRIJKE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS:

 

FAMILIE NELEN     
0164-642395 06-23821245 (Ad) of 06- 51620539 (Marie-Louise).


A
LARMNUMMER
112


BRANDWEER
Bel 112, vraag om de brandweerkazerne Huijbergen, gemeente Woensdrecht.


POLITIE
Voor niet-spoedeisende meldingen belt u 0900-8844. Voor Spoedeisende zaken belt u 112. Deze nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar. De politie heeft een steunpunt in het gemeentehuis van Woensdrecht aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. U kunt hier –alleen op afspraak- terecht voor een gesprek met de wijkagent. Aangifte kunt u doen in het dichtstbijzijnde 24-uurs politiebureau in Bergen op Zoom aan de Jacob Obrechtlaan 9, doordeweekse ochtenden tot 12.00 uur. ’s Middags kunt u aangifte doen, nadat u een afspraak heeft gemaakt via telefoonnummer 0900-8844.


HUISARTS
Dokter Luijben:
Siardus Bogaertslaan 8A, Huijbergen. Tel. 0164-642482.


HUISARTSPOST / ZIEKENHUIS
0164- 273855. ’s Avonds van 17.00 tot ’s ochtends 8.00 uur en in het weekend en feestdagen overdag.
Boerhaveplein 1, 4624 VT Bergen op Zoom.
ingang is bij Van Swietenlaan in Bergen op Zoom.


ZIEKENHUIS
Boerhaveplein 1
4624 VT in Bergen op Zoom


TANDARTS
Dhr. Wevers, Westerstraat 26a in Huijbergen.
Tel. 0164-642888


DIERENARTS
DAP-Zuidwesthoek in Bergen op Zoom.
Tel. 0164-235112


GEMEENTEHUIS
Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. Tel. 0164- 611111. Vrije inloop ma t/m vr. van 8.30 tot 12.30 uur en dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 uur. Op afspraak: ma t/m do 12.30 tot 17.00 uur.


BIBLIOTHEEK
Prior Borrekensstraat 1 in Huijbergen. Tel. 0164- 642994. Geopend di. 15.00 tot 16.00 uur, wo. en vr. van 19.00 tot 20.30 uur en zondag van 10.30 tot 12.00 uur.
Ook gelegenheid om te kopiëren.


VVV/INFO GRENSPARK (BELGIË)
Zie Camping Comfort App, daar staan alle activiteiten / bezienswaardigheden in. https://www.vvvbrabantsewal.nl
https://grensparkkalmthoutseheide.com


PINAUTOMAAT
Er is een geldautomaat in de supermarkt Coop.


POSTKANTOOR

Servicepunt Huijbergen bij de winkel Coop, Bergsestraat 10, Huijbergen.


KERKDIENSTEN

Bij broeders huis dienst op zondag om 9.30 uur. Protestantse Kerkgemeenschap Ossendrecht, kerkdienst zondag om 09.45 uur


BUSDIENSTEN

Zie internet: www.9292.nl, reisinformatie, Brabant busboekjes, regio West-Brabant, lijn 104, zoek de vertrektijden. Bij het benzinestation (Bergsestraat) of in de Siardusbogaertslaan: kijk op de informatieborden voor vertrek en aankomsttijden.


MARKTEN

Maandag in Roosendaal 8.30 – 16.00 uur
Woensdag in Putte 8.00 – 12.00 uur
Donderdag in Bergen op Zoom 9.00 – 15.30 uur
Vrijdag in Hoogerheide 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag in Roosendaal 9.00 – 16.00 uur (groente / fruit)

 

Winkels Coop Huijbergen Nieuwe AH Hoogerheide Aldi Hoogerheide Jumbo Hoogerheide
Maandag 8.00 – 19.00 8.00 – 21.00 8.00 – 20.00 7.00 – 21.00
Dinsdag 8.00 – 19.00 8.00 – 21.00 8.00 – 20.00 7.00 – 21.00
Woensdag 8.00 – 19.00 8.00 – 21.00 8.00 – 20.00 7.00 – 21.00
Donderdag 8.00 – 19.00 8.00 – 21.00 8.00 – 20.00 7.00 – 21.00
Vrijdag 8.00 – 19.00 8.00 – 21.00 8.00 – 20.00 7.00 – 21.00
Zaterdag 8.00 – 18.00 8.00 – 21.00 8.00  - 20.00 7.00 – 21.00
Zondag  10.00- 17.00 8.00 – 21.00 9.00 – 18.00 8.00 – 20.00

 

We wensen u allen een fijn verblijf op Costa Kabrita!

Familie Nelen

 

 

Adres

  Familie Nelen:
  Weg naar Wouw 1 
  4635 RE Huijbergen
  K.v.K. 20152490

Neem contact op

Keigaaf