• Bosrijke omgeving
  • Vele faciliteiten op loopafstand
  • Gelegen in het gezellige Brabant

Bosrijke camping

Een bosrijke camping vindt u bij Costa Kabrita in Huijbergen. Wij zijn een SVR-camping, wat inhoudt dat u komt kamperen op een prachtige boerderij. De omgeving is voorzien van een hoop mogelijkheden. Zo is er een groot bos gelegen naast de camping, perfect voor heerlijke wandelingen. Huur met uw gezin fietsen en rijd langs alle verschillende routes.

Een bosrijke camping in een prachtige omgeving

Costa Kabrita is ooit begonnen als een boerderij met koeien. Dit groeide langzaam uit naar een geitenbedrijf. De bosrijke omgeving van onze boerderij is perfect voor een rustgevende camping. De staanplaatsen voor uw caravan of tent zijn dan ook ruim opgezet. Genoeg plek voor meerdere tenten voor het hele gezin. U heeft ook beschikking over diverse faciliteiten als:

  • Warme douches
  • Afwasplaatsen
  • Een koelkast
  • Gratis wifi

Niet alleen heerlijke staanplaatsen te huur bij Costa Kabrita

Naast een bosrijke camping is Costa Kabrita ook een plek met diverse andere mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit twee vakantieappartementen. Deze huurt u al vanaf vier personen. Voor een speciale ervaring slaapt u in een van onze wijnvaten. De ruimtes zijn slim voorzien van een groot tweepersoonsbed, twee banken en een grote schuiftafel. U bouwt de banken heel eenvoudig om naar twee bedden. Beide vaten zijn ook voorzien van televisie en goede wifi. Dit alles zorgt voor een knusse en originele plek voor uw overnachting.

Het hele jaar voor u geopend

Weet u al nu al dat u een plekje wilt op onze bosrijke camping? Of heeft u liever nog advies over de verschillende mogelijkheden? Bel ons gerust op 016 46 42 395.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Laatste nieuws

Costa Kabrita op RTL4
april 2018

Nieuwe wijnvaten te huur
januari 2017

Veel vernieuwde speeltoestellen
januari 2017

Neem contact op

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws